Smijern, porter, gjerder Smijern, porter, gjerder aluminimumsgjerder-hjem-se balkurver-hjem-se blomsterstativ-hjem-se gelendererekkverk-hjem-se inneutelys-hjem-se interior-hjem-se lysestaker-hjem-se paviljonger-hjem-se peistilbehor-hjem-se smijernsbord-hjem-se smijernsdorer-hjem-se smijernsgjerder-hjem-se smijernsport-hjem-se smijernssenger-hjem-se stoler-hjem-se stolperkjetting-hjem-se utemobler-hjem-se vindusgitter-hjem-se

Färg på smide

Den klassiska smidesfärgen är svart. Önskar du din grind, staket eller någon annan produkt i en annan färg så löser vi det. Vänligen kontakta oss för mer information!

Försäkringar

Metalform AS innehar ansvar- och produktansvarsförsäkring så att du som kund och vi som leverantör kan känna oss trygga i händelse av olycka med levererad produkt.

Leveranstid och underhåll

Smides-staket och grindar har lång livslängd och låga underhållskostnader.

Läs mer...

Metalform Sverige

Metalform finns också representerat i Norge. Våra duktiga norska kollegor får du kontakt med via metalform.no.

Skräddarsytt

Utöver vårt befintliga sortiment, tar vi fram det mesta på beställning. Från dekorativa föremål som ljusstakar och bord till större grindar och staket.


Vänligen kontakta oss så hjälper vi dig från idé till färdig produkt!

METALFORM AS

Metalform är ledande tillverkare av högkvalitativa smidesjärns produkter i sydöstra Europa. Vi är ett företag som sätter stolthet i våra produkter, med skickliga smeder och moderna produktionsanläggningar. I över 20 år har vi levererat smidesjärn av högsta kvalitet till våra kunder i Europa.


Vår fabrik levererar hög kvalitet, många av produkterna är handgjorda av skickliga smeder med lång erfarenhet. Vi erbjuder smide för utomhusbruk såsom stolar, bänkar, bord, stativ, paviljonger, med tillbehör, belysning och många andra produkter. Vi erbjuder även interiörmöbler och tillbehör såsom sängar, ljusstakar och vinställ.


Metalform AS erbjuder även ett komplett utbud av arkitektoniska smidesjärn; grindar, staket, räcken, balkonger, samt andra produkter för hemmet och trädgården.


Vi strävar efter att göra våra produkter av högsta kvalitet för att uppfylla kraven från våra kunder.Vi har en modern och effektiv anläggning som har internationellt godkända certifieringar. Vårt företag är ISO 9001 certifierade sedan 2009, och vi fick OHSAS 18001 under 2007.