Grind och staket till Kvalsund

Metallform levererade i juli 2013 komplett staket och grind till vår gode kund Oddvar. Vi har sedan fått positiv respons på smidesprodukter som levererats till Kvalsund.

Vi fick mail från Oddvar och han skrev:

”Vi är mycket nöjda!
Nu är stängslet monterat och vi är mycket nöjda . Igår hade vi besök av en av våra döttrar. Hon hade tagit bilder på staketet och lagt ut på facebook. Det var ingen måtta på responsen, kommentarer som råstilig och herrgårdsaktigt ramlade in. Återkopplingen kom från flera håll , från östra Finnmark och ner till sydkusten”.

Smidet som levererades till Oddvar är av mycket god kvalitet, galvaniserad och varmförzinkad för lång hållbarhet. På det pulverlackering!

Vi på Metalform vill tacka Oddvar för beställningen av smidesstaket och grind från Metalform. Vi är stolta över att kunna leverera dessa fina produkter till och vi hoppas att han kommer att få glädje av dessa många år framöver.

I denna leverans som i våra övriga leveranser gör vi vårt bästa för att hjälpa kunden. Detta gäller allt från design, CAD-ritningar, monteringsanvisningar, leveranstid och mycket mer. Vi lägger mycket resurser på att vara tillgängliga för våra kunder och ge snabb återkoppling när det finns behov av förändring/mer information och förtydliganden i processen.